Заповядайте в китното родопско селце Ягодина!

Чувстваш ли се изгубен сред забързаното ежедневие – ела в Родопите! Защото това е планината която ще ти даде душа и сърце.

Направи резервация

Добре дошли в планината на Орфей, в къща за гости „Снежана“!

изглед от орлово окоt

Родопа планина е величествена и спираща дъха. Изпълнена е с история, мистика и неземна красота. Тук има легенди, които ще чуете. Веднъж посетили Родопите, те ще останат завинаги в сърцето Ви, ще Ви карат да се връщате отново и отново защото ще се влюбите в тази магия.

Село Ягодина - Къща за гости ,,Снежана" е едно прекрасно място да се отпуснете и усетите магията на Родопите. Невероятната тишина и спокойствие ще Ви погълнат, давайки усещане за неповторимо изживяване.

Скъпи гости, поради ангажираността ни с различни мероприятия и загуба на връзка на места на мобилните оператори Ви молим да се свързвате с нас на посочените телефони от 17.00ч. до 22.00ч.

Настаняване

За нас

Буйновско ждрело До с. Ягодина се стига по асфалтов път, виещ се из впечатляващото с красотата си Буйновско ждрело, разположено от двете страни на р. Буйновска.

До селото може да се стигне и по няколко туристически пътеки. Къща за гости ,,Снежана" се намира на около 200 метра от центъра на селото.

Насладете се на топлото посрещане, любезното отношение и незабравимата атмосфера на родопската вечер!

Виж повече

Какво казват нашите гости !